Választékunk

 

 

Konyhabútorok: a legtöbb újépítésű házban ,lakásban  a mai trendek szerint a konyha +étkező+nappali egy térben helyezkedik el . Konyhánknak szépnek és használhatónak is kell lenni,ennek megtervezése nem kis feladat,tudnunk kell a hely adottságait,méreteit,gépek típusait , kívánt tároló kapacitást ,a speciális funkciók igényét.Ezek alapján kell megalkotni  a szekrényünket,igény szerint ,csapatunk 3d látványtervet készít,hogy jobban el tudjuk képzelni bútorainkat.

Számos kivitelezés alatt szerzett tapasztalatunkkal segítünk ezekben a fontos kérdésekben. A kivitelezés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ,egyeztetünk a szakemberekkel( víz,villany,gipszkarton szerelőkkel,burkolóval vagy belsőépítészetekkel) ,így biztosan költséghatékonyabb lesz a kivitelezés ,időt spóroltok meg ,és azt kapjátok ,amit szeretnétek. Nem lesz félreértés a szakemberek között.Mikor hívjam a Bravo Mobilit? Minél előbb,hogy segíteni tudjuk a szakembereket a kivitelezés során ,ezzel pénzt,időt spóroljmeg.Nézd meg munkáinkat ,ötleteinket. Új szolgáltatásunkat szeretném figyelmedbe ajánlani.

Töltsd ki űrlapunkat és elküldjük neked ingyen,hogy milyen szempontokat kell figyelembe venned ,mikre kell figyelned ha bútort tervezel gyártatni. Mi miután következik és milyen anyagokat válasszál.


Nappali szekrény ,könyvespolc ,média fal:legfontosabb szempontok ebben a témában,hová,milyen környezetben helyezzük el,milyen funkcióval ,tároló kapacítással kell rendelkeznie. Ebben a szegmensben a Bravo mobili kínál extrém anyagokat ,bőrrel vagy akár kővel is bevonhatjuk,beton elemekkelk  díszithetjük bútorunkat. Számtalan rejtett világítást csempészhetünk bele ,mellyel feldobjuk,hangulatossá tehetjük a nappali falát. Bútorunk lehet lábon álló,rejtett lábas és falra szerelt is. Sok fejtörést okoz,hogy milyen fogantyút válasszunk ,melyik fog jól állni a spéci anyagokhoz? Erre számtalan ,rejtett nyitási megoldást alkalmazunk,pus open rendszerrel,amely gyenge nyomás hatására is kitolja ajtónkat,de akár fiókunkat is. Akinek ez nem lenne szimpatikus megoldás,az választhat rejtett vagy látszó fogantyú profilt a nyitáshoz,de akár beton terméket is ajánlunk. Nézd meg ötleteinket ,referenciáinkat.

Hálószoba: a privát szféra,a kényelem ,az intimitás ,talán mindenki ezt szeretné visszakapni, amikor belép ide. Éppen ezért fontos jól megtervezni,átgondolni,kivitelezni.

Éjjeli szekrény ,komód vagy ágy?Falburkolat világítással vagy anélkül ? Óriási igény van a Bravomobili által  készített ágyakra ,melyek elérhetőek Szexbiztos kivitelben. Kárpitozva is rendelheted ,kárpit választékunkban különleges anyagokat találsz,ami garancia a különleges egyedi bútorra. Extrém anyagok,kiváló varrás technikák ,igényes kivitelezés, akár a teljes komód vagy szekrény bevonása is lehetséges. Nézd meg ötleteinket,referenciáinkat.

Fürdőszoba: mindennap használja az egész család,rengeteg kicsi krémet,tisztálkodó szert stb kell átláthatóan elrakni. Gyerekek elől elzárt részt és sok fiókot is javaslom.Fontos a megfelelő anyag választás a víz miatt. A Bravo mobili kínálatában megtalálhatóak az egyedi méretre készített ,Concrate Style Beton mosdói. Súlya miatt speciális szekrényeket ,pultokat igényel ,melyet a magyar piacon egyedülállóan a Bravo mobili csapata készíti. A tűkrös szekrényeink sok plusz helyet adnak. Nézd meg ötleteinket,referenciáinkat.

Gardrob rendszerek:ki az aki ne szeretné az egész család ruháit,cipőit rendszerben tárolni. Egyéni igények alapján tervezzük meg gardrobját. Előszeretettel alkalmazunk gardrob lifteket,hogy ruháinkat könnyen elérhetővé tegyük,akár a gyerekek számára is. Bravo mobili Speciális világítás technikákkal ,vasalatokkal,fiókrendszerekkel,ruha tartókkal teszi igazán szerethetővé gardrobjukat. Nézd meg ötleteinket,referenciáinkat.

Baba és gyerekszoba:körültekintés,baleset védelem, legjobb anyagok. A Bravo mobili komoly figyelmet fordít a baba bútoroknál,hogy a kisbabák a legjobbat kapják. Gömbölyített sarkok, könnyen tisztítható anyagok,természetesen bevizsgált anyagokból. Gyerekszobáink tele ötlettel ,színekben kis lakóik izlésére hangolva,legyen az emeletes ágy,szekrény vagy íróasztal. Nézd meg ötleteinket,referenciáinkat.


Iroda és üzletberendezés: nagyon fontos hol ,milyen körűlmények közt töltjük a napunk nagy részét,milyen benyomást keltünk vevőinkben és üzleti partnereinkben. Sikerünk kulcsa a jó megjelenés ,az átlátható termékek.

Bravo mobili ebben is többet nyújt,extrém anyagú íróasztalokat,recepciós pultokat ajánlunk.Olyat tervezünk,csinálunk, ami méltó hozzád,egyedi és tekintélyt parancsoló. Nézd meg ötleteinket,referenciáinkat.